Vi söker säljare till vårt kontor i Växjö

 
Alwex Transport AB söker säljare till Affärsområde Mark och Anläggning/ Miljö och Återvinning.
 

Om företaget

Alwex är ett miljö- och kvalitetscertifierat privat aktiebolag som ägs av ca 80 delägare vilka alla är leverantörer av transport- och maskintjänster till bolaget. Alwex har terminalverksamhet i Växjö, Alvesta och Malmö.
 
Totalt äger våra delägare ca 300 fordon och maskiner. Genom vår breda maskin- och fordonspark kan vi erbjuda alla typer av transporter, bl.a. tempererade transporter, styckegods, partilass, bud, miljötransporter och entreprenadarbeten. Inom företaget ryms också betongtillverkning, försäljning av grus och stenmaterial samt drivmedelsanläggningar.
 
Alwex har sitt huvudkontor i Växjö med en årsomsättning på dryga 1,1 miljarder SEK.
 

Affärsområdet

Affärsområdet bedriver sin verksamhet inom mark och anläggningsarbete, transporter och återvinningsprocess. Till förfogande finns inom delägarnas fordonsparker ett stort och varierat utbud utav entreprenadmaskiner och tillhörande transportmöjligheter i form av tipp- och lastväxlarekipage samt containers av flera slag. Vi tillhandahåller ett stort utbud av material och fraktioner bland annat från egen bergtäkt samt betong från egen fabrik. I affärsområdet ingår även dotterbolaget Alwex Recycling AB.
 

Den vi söker

Som person är du en positiv och prestigelös lagspelare. Du har en erfarenhet av att skapa goda relationer och genom en affärsmässighet kan du erbjuda våra kunder mervärden samtidigt som din kreativitet bidrar till att utveckla affärsområdet och koncernen i stort.
 
Du har en flerårig erfarenhet inom sälj och affärsutveckling. Som meriterande ser vi säljerfarenhet inom entreprenad och anläggning samt transport- och logistiksektorn. Du kommunicerar med lätthet på alla nivåer och utvecklar goda relationer med befintliga kunder samtidigt som du på ett strategiskt sätt arbetar med nykundsbearbetning.
 
Din utbildningsbakgrund är relevant högskoleutbildning/KY-utbildning eller på annat sätt förvärvade motsvarande kunskaper.
 
Tjänstens placeringsort är på företagets kontor i Växjö. Tillträde snarast.
 
Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag.  För information och upplysningar gällande tjänsten kontaktar du affärsområdeschef Sven-Göran Rohlin Rydtorp på 0470-72 71 42, sven-goran.r.rydtorp@alwex.se eller personalchef Mikael Listerud
0470-72 71 64, mikael.listerud@alwex.se
 
Välkommen med din ansökan till karriar.alwex@alwex.se. Märk ansökan med "säljare"
 
Vi undanber oss media- och rekryteringserbjudande i samband med denna rekrytering.