Terminalpersonal med placering i Växjö

Till vår verksamhet i Växjö söker vi nu terminalarbetare. Alwex Transport AB hanterar livsmedel för att sen distribueras till dagligvaruhandeln sju dagar i veckan året om, dygnet runt. Jobbet består av truckkörning, sortering, sammanställning av lass samt arbete på returavdelning. Du är glad, pigg och har en vilja att jobba både självständigt och i team.

Tunga lyft förekommer och vi jobbar i kyltemperatur. Truckkort är ett krav. Lön enligt kollektivavtal, Transportavtalet.

1 plats, heltidsarbete natt. Provanställning tillämpas.

1 plats, heltidsarbete natt. Vikariat 180813-190212

Kontakt.

Mikael Listerud, Personalchef 0470-727164 Din ansökan tas emot via e-post Karriar.alwex@alwex.se märk ansökan Terminal Växjö.

 

Genom ansökan till annonserade tjänster lämnar sökande godkännande av hantering gällande personuppgifter i förhållande till berättigat intresse enligt GDPR (General Data Protection Regulation). Vid önskemål om avregistrering av personuppgifter sänd mejl till privacy@alwex.se

Varmt välkommen med din ansökan senast 180730

Gemensamma värderingar och hållbara tankar Alwex Transport AB

 För oss är det en självklarhet att varje dag, på olika sätt tillsammans, skapa en arbetsplats med hög trivsel. Lyckas man med det, kommer allt annat på köpet. Engagerade och stolta medarbetare är nyckeln till framgång.

 På Alwex delar vår personal företagets gemensamma kärnvärden och samtliga, oavsett roll inom koncernen, bidrar till att odla en tydlig företagskultur. Vi har en stark värdegrund som styr allt arbete inom koncernen och som är en ledstjärna för hur vi förhåller oss till varandra, våra kunder, leverantörer och samhället i stort.

För oss har orden Engagemang, Kundnytta och Ansvar en särskild betydelse och utgör kuggarna i detta arbete. Med vår värdegrund har vi satt upp de spelregler som gäller på arbetsplatsen.

Vi är engagerade, tar ansvar och håller vad vi lovar. Därtill arbetar vi aktivt med frågor kring sjukfrånvaro och friskvård, samt med tydliga mål för såväl hela verksamheten som avdelnings- och personnivå.