Bli en del av vårt TEAM! Just nu söker vi trafikledare till Mark och Anläggning!

Dina arbetsuppgifter är att planera våra krantransporter samt transporter av ballast, och material till markarbeten på den lokala marknaden i Växjö. Tjänsten innefattar även registrering, uppföljning av bokningar och fakturering. Du hanterar transportinformation i våra olika system och lastplanerar och optimerar våra bilar samt upprätthåller ekonomisk kontroll. Tjänsten innebär hantering av frågor kring transporter via telefon samt bokningar via mail.

Din profil

För att trivas i rollen värdesätter du kvalitet väldigt högt, du är serviceinriktad, strukturerad och tycker om att hantera flera uppgifter samtidigt. Vi ser att du är drivande, kommunikativ och målinriktad. Du trivs med operativt arbete där planering och struktur ligger till grund för att lyckas. Du har utbildning på minst gymnasienivå och arbetserfarenhet från liknande tjänst. Det är ett stort plus om du har erfarenhet av ballast och markarbeten. Du behärskar svenska mycket väl i tal och skrift och har goda kunskaper i Excel. Du trivs att arbeta både i grupp och enskilt.
Tjänstens placeringsort är Växjö. Anställningen sker utifrån gällande kollektivavtal. Tillträde snarast.

Ansökan

För information och upplysningar gällande tjänsten kontaktar du Affärsområdeschef Glenn Petersson 0470-72 71 67, glenn.petersson@alwex.se.
Välkommen med din ansökan till glenn.petersson@alwex.se ansökan med ”Trafikledare mark & anläggning”. Sista ansökningsdag 2022-05-31. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan därmed komma att tillsättas före sista ansökningsdag.