Alwex Transport AB söker samordnare/ anläggningsarbetare, Affärsområde miljö och anläggning.

Om företaget Alwex är ett miljö- och kvalitetscertifierat privat aktiebolag som ägs av ca 73 delägare vilka alla är leverantörer av transport- och maskintjänster till bolaget. Huvudkontoret ligger i Växjö. Alwex har terminalverksamhet i Växjö, Alvesta och Malmö. 
Totalt äger våra delägare ca 300 fordon och maskiner. Genom vår breda maskin- och fordonspark kan vi erbjuda alla typer av transporter, bl.a. tempererade transporter, styckegods, partilass, bud, miljötransporter och entreprenadarbeten. Inom företaget ryms också betongtillverkning, försäljning av grus och stenmaterial samt drivmedelsanläggningar. Alwex har huvudkontor i Växjö med en årsomsättning på dryga 1,1 miljarder SEK.

 

Affärsområdet
Affärsområdets verksamhet utgörs av mark och anläggningsarbete samt återvinning. Till förfogande finns inom delägarnas fordonsparker ett stort och varierat utbud utav entreprenadmaskiner och tillhörande transportmöjligheter i form av tipp- och lastväxlarekipage samt containers av flera slag. Vi tillhandahåller ett stort utbud av material och fraktioner, bland annat från egen bergtäkt samt betong från egen fabrik. I affärsområdet ingår även dotterbolaget Alwex Recycling AB.

 

Den vi söker
Som person är du en positiv och prestigelös men driven lagspelare. Du har en erfarenhet av att skapa goda relationer och kan genom en affärsmässighet erbjuda våra kunder mervärden samtidigt som din kreativitet bidrar till att utveckla affärsområdets verksamhet. En tät dialog med delägare och leverantörer är en förutsättning för att lyckas i rollen, då även maskinsamordning ingår i tjänsten.

Du har en flerårig erfarenhet inom anläggning samt entreprenadarbete, och en vana att arbetsleda vid projekt. Vidare ser vi som ett krav att du besitter en erfarenhet av mätning samt utsättning med hjälp utav laser samt beräkning och offerering gällande anläggningsarbete . Som meriterande ser vi säljerfarenhet inom entreprenad. Du kommunicerar med lätthet på alla nivåer och utvecklar goda relationer med befintliga kunder samtidigt som du på ett strategiskt sätt arbetar med nykundsbearbetning inom området.  

Din utbildningsbakgrund är relevant yrkesutbildning med minimum 3-5 års branschvana.  


Tjänsten utgår från företagets kontor i Växjö. Tillträde snarast.


Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag.  För information och upplysningar gällande tjänsten kontaktar du Affärsområdeschef Sven-Göran Rohlin Rydtorp 0470-727142 sven-goran.r.rydtorp@alwex.se eller Täkt/ entreprenadansvarig Peo Telehagen 0470-727129.

Rekryteringsansvarig Personalchef Mikael Listerud 0470-727164 mikael.listerud@alwex.se

 

Välkommen med din ansökan till karriar.alwex@alwex.se märk ansökan ”samordnare/ anläggningsarbetare”.
(Vi undanber oss media och rekryteringserbjudande i samband med denna rekrytering)