• Webshop
 • HEM / AFFÄRSOMRÅDEN / KYL & FRYS

  Kyl & Frys

   

  Fryst, färskvara eller torrgods

  Har du behov av kompletta logistiklösningar har du hamnat rätt! Varje dag transporterar våra lastbilar varor runt om i Sverige och vi har lösningar för alla typer av leveranser, oavsett temperaturområde och idag utförs över 55% av samtliga transporter med fossilfria bränslen i våra tankar. 

  I södra Sverige har vi utarbetat ett unikt distributionsnät där vi trafikerar över 100 orter. Naturligtvis erbjuder vårt nät en stor flexibilitet, vilket gör att vi når längre än de flesta andra och våra tjänster används idag av de största producenterna och livsmedelskedjorna i Sverige.

  Genom att anpassa vår logistikplanering och utrusta våra fordon efter specifika önskemål, kan vi erbjuda kvalitativ, effektiv och lönsam transport även för mindre leveranser. För oss är det viktigt att vara en av Sveriges ledande leverantör av transport- och terminaltjänster oavsett typ av gods. Det är detta vi arbetar för, varje dag.

  Våra transportledare är stationerade i Växjö och  genom kundanpassade upplägg, en komplett utrustad lastbilsflotta och med ett brett kontaktnät, hittar vi alltid rätt lösning för att genomföra precisa leveranser. Att leverera i rätt tid, på rätt plats, är såklart en hederssak.

  Kvalitets-, miljö- och trafiksäkerhetskrav är högt ställda, där exempelvis våra thermotransporter sker i obrutna kylkedjor i skåp, enligt ATP-klassning. Drygt hälften av våra transporter sker idag med fordon som drivs av förnybara drivmedel (såsom RME och HVO). Vårt uttalade mål är att successivt öka den andelen.

  Har ni egna önskemål om ert transportupplägg? Kontakta gärna vår säljare eller trafikledningen, kontaktuppgifterna finner du under kontakta oss.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Kontakta oss


  Ledning Kyl & Frys

  Tommy Nilsson
  AO- chef Kyl & Frys

  Försäljning

  Mia Klinteroth
  Säljare

  Transportledning distribution/krets, 0470-72 71 40

  Annelie Ström
  Transportledare
  Peter Nilsson
  Transportledare
  Marcus Ervik
  Produktutvecklare

  Transportledning samdistribution, 0470-72 71 46

  Per-Åke Andersson
  Transportledare
  Fredrik von Porat
  Transportledare
  Mikael Bachstätter
  Transportledare
  Daniel Hartman
  Transportledare
  Johan Axelsson
  Produktutvecklare

  Administration Kyl & Frys

  Pernilla Bergström
  Kvalitet & Reklamation
  Ulf Holgersson
  Strategisk logistikutvecklare