Transporter 


Vi erbjuder ett stort utbud av transporter. 


Lastning inför distribution till kunder SSC har ett strategist läge i södra Sverige med närhet till huvudvägar, combiterminal och hamnar i Blekinge och därmed för flöden inom Sverige och från sydöstra Europa till Skandinavien. Vi erbjuder transporter av de flesta typer, bland annat tempererade transporter, styckegods, partilaster och paket. Tillsammans med våra nätverkspartners skapar vi skräddasydda lösningar och är aldrig nöjda förrän du och dina kunder är nöjda. Längd, bredd, höjd, vikt och produkter spelar ingen roll - vi löser det! 

Vår uppgift är att möta våra kunders krav och vår metod är enkel - samordna många års erfarenhet och utnyttja den samlade kompetensen hos alla medarbetare och nätverkspartners. Med andra ord handlar det om hjärnkraft och hästkraft i samverkan. 

Vi löser dina transporter med hjälp av vår samarbetspartner eller den nätverkspartner som bäst tillgodoser dina behov. Samordningen löser vi via vår kombinerade terminal och lager i Växjö. 

För oss är det viktigt att tillgodose dina produkters transportkrav på säkerhet och temperatur samt att verka för ständiga förbättringar inom miljöområdet. Intermodala transporter är ett alternativ för ett effektivt och miljövänligt varuflöde som vår samarbetspartner kan erbjuda. Kontakta en transportledare hos vår samarbetspartner så får du personlig och professionell hjälp att förbättra din transportlogistik. 

Läs mer om de transporttjänster vår samarbetspartner kan erbjuda på webbplats: 

Alwex Transport AB 

www.alwex.se